Recrutăm participante de pe ambele maluri ale Nistrului la seminar STEM

ANUNȚ

Instruire STEM

În perioada septembrie – octombrie, Inițiativa pentru Pace (I4P) în parteneriat cu Asociația Obștească Centrul de Consultanță și Educație Civică, organizează o serie de instruiri pentru tinerele de pe ambele maluri ale Nistrului pentru consolidarea abilităților în tehnologie/STEM.

Criterii de eligibilitate

–           Tinere cu vârsta cuprinsă între 16-25 ani

–          Rezidente în Republica Moldova, inclusiv  regiunea Transnistreană

Cursul este gratuit și urmărește oferirea unui sprijin practic fetelor și femeilor  pentru obținerea unui set de abilități tehnice care să permită exploatarea unor noi oportunități de carieră. 

Instruirea se va desfășura în format fizic la 16 septembrie 2023, fiind urmată de 3 sesiuni on-line, separate pentru grupul de vârstă 16-19 ani și 20-25 ani. Fiecare sesiune va include activități interactive, discuții de grup și exerciții practice. Training-ul va fi condus de experta STEM/IT Ecaterina Gamurar, asistată de Dionisie Pîntea, expert IT.

Pentru participare la instruire, vă rugăm să vă înregistrați aici.

Acest curs este organizat în cadrul proiectului “Construirea păcii durabile și incluzive, consolidarea încrederii și coeziunii sociale pe ambele maluri ale râului Nistru”, implementat în comun de către Oficiul ONU pentru drepturile omului (OHCHR), PNUD, UN Women, și este finanțat prin intermediul Fondului Națiunilor Unite pentru Consolidarea Păcii (UN PBF).